На 9 септември около 11:30 часа е получен сигнал за настъпило

...
На 9 септември около 11:30 часа е получен сигнал за настъпило
Коментари Харесай

Жена почина, а друга е с опасност за живота след катастрофа с три коли край с. Радомирци

На 9 септември около 11:30 часа е получен сигнал за настъпило ПТП  на основен път І - 3 Бяла - Ботевград, наоколо до село Радомирци.

Местопроизшествието е посетено от екип на бранш „ Пътна полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи и чиновници на РСПБЗН – Червен бряг. Извършен е оглед, при който е открито, че лидерът на „ Опел “ – 82-годишен, при придвижване в посока към град София, е изгубил надзор над ръководството.

Навлязъл е в лентата за насрещно придвижване и е блъснал челно лек автомобил  " Тойота ", благосъстоятелност на и ръководена от 52-годишна. „ Опел “-ът се е завъртял и е блъснал идващ в колоната автомобил - " Хонда ", с лидер 62-годишен.

Пострадали лидерът на " Тойота " и пасажер в „ Опел “-а – 78-годишна. Те са превозени в болнично заведение и са настанени за лекуване.

По-възрастната жена е умряла по време на интервенция, а другата потърпевша е настанена в клиниката по гръдна хирургия с фрактури на ребра, без заплаха за живота.

Тримата водачи са тествани с техническо средство за приложимост на алкохол, като пробите са негативни. Уведомен е дежурен прокурор при Оперативна програма – Плевен. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР